Relatietherapeuten:

Hieronder vind je een beschrijving van de relatietherapeuten die bij ons zijn aangesloten. Je kan kiezen welke relatietherapeut je het meest aanspreekt, door klikken naar diens website en met hem of haar contact zoeken.

Dr. Pieternel Dijkstra (1969) is opgeleid als psycholoog (lid NIP) en werkt met stellen aan de hand van moderne derde generatie cognitieve gedragstherapieën, zoals IBCT en ACT. Pieternel schreef ook boeken over overspel, jaloezie en relatietherapie en geeft over deze thema’s ook les aan andere hulpverleners. Anderen beschrijven Pieternel als  nuchter, aardig, wijs en humoristisch.

Praktijkgegevens:
Wilkemaheerd 49, 9742EC Groningen
Website: www.psycholooggroningenstad.nl
Contactgegevens: info@pieterneldijkstra.nl

Eveline Rietman (38) is (master) psycholoog (lid NIP) en wandelcoach en werkt vooral met ACT en IBCT, zowel individueel als met stellen. Dit is ook al wandelend mogelijk in de mooie natuur nabij mijn praktijk. Graag kijk ik wat het beste bij jullie aansluit. Anderen beschrijven Eveline als betrokken, makkelijk in de omgang, enthousiast, deskundig, initiatiefrijk en zorgvuldig.

Praktijkgegevens:
Gagels 45, 9466 PK Gasteren
Website: www.wandelcoachingdrenthe.com
Contactgegevens: hetkleinegelukpsycholoog@gmail.com
06-12807542           

Ik ben Inge van Calkar, ik ben 39 jaar en ik ben afgestudeerd psycholoog aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik heb 9 jaar in de  de GGZ gewerkt en heb veel mensen behandeld met verschillende diagnoses variërend van depressies tot aan persoonlijkheidsproblematiek en relatieproblematiek. Het geven van relatietherapie vind ik persoonlijk een van de leukste behandelingen. Het lukt vaak om snel resultaat te boeken en om weer verbinding te krijgen. Meer informatie over mij en mijn manier van werken vind je op mijn website: https://www.relatiecoach-groningen.nl/

Praktijkgegevens:
Bedrijventerrein het Witte Lam gebouw: ’t Zwarte Schaap
Lamsoor 2, 9738 AL Groningen
relatiecoachgroningen@gmail.com
050 305 3971

‘And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful then the risk it took to blossom’ Anais Nin

Hallo! Mijn naam is Liza Omran, 37 jaar, relatietherapeut en (master)psycholoog gevestigd in Groningen. Ik maak zowel gebruik van de methode IBCT als EFT. Samen met mijn stellen kijk ik naar wat het beste aansluit op hun behoeftes. Gelijkwaardigheid, veiligheid en authenticiteit staan bij mij op nummer 1.

Praktijkgegevens:
Psycholoog Liza Omran
Damsterdiep 49, 9711 SH Groningen
psycholooglizaomran@gmail.com
06 818890884
https://www.psyned.nl/psycholoog/groningen/groningen/liza-omran/

Mariske Luinenburg(1979) is SPV en POH-GGZ (BIG geregistreerd en lid van de beroepsvereniging) en heeft daarnaast haar eigen praktijk voor relatietherapie. Ze beheerst de Friese taal, heeft ruime ervaring in de begeleiding van stellen en familieconflicten, een no-nonsens aanpak gebaseerd op hedendaagse inzichten en wordt door anderen omschreven als hartelijk, sociaal en bevlogen.

Praktijkgegevens:
Yn Praktyk
Bosksingel 12, 9269LA Feanwalden
https://ynpraktyk.nl/
mariske@ynpraktyk.nl

Mijn naam is Rosmarijn Los (1970), ik ben systeemtherapeut/gezins- en relatietherapeut met een eigen praktijk (lid van beroepsverenigingen: NVRG/NVPA en SKJ). Ontdek samen met mij de kracht van jullie relatiedynamiek; van het waarnemen van gedrag tot het verkennen van je eigen achtergrond en onderliggende patronen. Mijn aanpak? Betrokken, geïnteresseerd, rustig en kalm als situatie erom vraagt, direct en confronterend wanneer nodig en gericht op samen zoeken naar dat wat werkt.

Praktijkgegevens:
Psy-Praktijk
Caspar Roblesdijk 1, 9861 TA Grootegast
https://psy-praktijk.com/
rosmarijnlos@psy-praktijk.com

Mijn naam is Gijs Lakeman, 47 jaar. Als (master) psycholoog ben ik ook lid van het NIP. In 2018 ben ik mijn eigen praktijk begonnen en heb ik op diverse gebieden opleidingen gevolgd om zo mijn hulpverlening te verbeteren (CGT, ACT en EMDR) en voor relatie therapie IBCT. Therapie is bij mij nooit standaard maar altijd maatwerk. Binnen relatietherapie ga ik niet alleen op zoek naar wat er anders kan maar ook naar wat er geaccepteerd kan worden. Anderen, maar ikzelf ook, omschrijven mij als enthousiast, analytisch sterk, laagdrempelig, positief en met humor. Er mag ook gelachen worden met/in therapie. Soms geeft dat de lucht voor verandering. Tegelijkertijd kan ik ook confronterend zijn met mijn analyses. 

Praktijkgegevens: Vaart NZ 60, 9401 GP Assen
Website: www.samenmetgijs.nl
gijs@samenmetgijs.nl